Omgeving: Almere - Amsterdam - Amstelveen - Haarlem - Utrecht - Zaandam

Nuttige informatie

SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Als onderdeel van ons team ben jij een essentiële schakel tijdens de nachtelijke uren in de dynamische wereld van de hotellerie.

Als ware held, vergelijkbaar met een estafetteloper, beëindig je de lopende dag en luid je de nieuwe dag in.

Deze unieke rol vraagt om iemand die stevig in zijn schoenen staat, vaak alleen werkt en een breed scala aan taken vervult, variërend van gastenservice tot financiële rapportage en crisismanagement.

Maar bovenal, jouw vermogen om gasten een gevoel van comfort en veiligheid te bieden, zelfs in de meest onverwachte omstandigheden, is van onschatbare waarde.

Waarom werken voor Must Have Hotel Services?

Wij Luisteren Naar Jou: 

Bij MHHS geloven we sterk in het waarderen en ontwikkelen van onze medewerkers en freelancers. Wij weten dat jouw tevredenheid de sleutel is tot ons succes. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreide training 'on the job', maar staan we ook altijd voor je klaar met advies en ondersteuning.

 

We moedigen je aan om duidelijk te communiceren over je wensen en behoeften. Jouw mening telt en samen zorgen we ervoor dat zowel jij als de opdrachtgever tevreden zijn met het resultaat. Dat is ons doel en onze belofte aan jou.

 

Grijp deze kans om deel uit te maken van een organisatie die jouw groei en welzijn prioriteert. Solliciteer nu door een e-mail te sturen naar info@musthavehotelservices.com, een appje te sturen naar 06-47886422 of te bellen tussen 16:00-22:00 uur. Wij waarderen de moeite die je neemt en beloven snel te reageren.

 

Maak vandaag nog de stap naar een werkomgeving waar naar je geluisterd wordt en waar jouw ontwikkeling centraal staat. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij MHHS!

Ik wil in Loondienst komen werken; Wat heb ik nodig?

Essentiële Vereisten voor Proffesionals in Loondienst bij MHHS:

Als professional verwachten wij en ook onze opdrachtgevers, van al onze medewerkers, zowel ZZP'ers als loondienst medewerkers, dat ze in het bezit zijn van een BHV certificaat en een VOG verklaring.

Deze documenten tonen aan dat je gekwalificeerd en betrouwbaar bent, wat essentieel is voor succes in je carrière.

Heb je deze certificaten nog niet? Geen zorgen! Wij bieden handige links waar je je eenvoudig kunt aanmelden.

Ons team staat klaar om je hierbij te ondersteunen en adviseren, zodat je snel en probleemloos aan de slag kunt.

BHV CURSUS ONLINE + 1 PRAKTIJKDAG via KOMPAS VEILIGHEIDSGROEP

VOG Verklaring omtrent Gedrag via JUSTIS

Ik ben ZZP er, wat heb je mij te bieden?

Welkom ZZP er!

Wil jij de ultieme vrijheid als ondernemer in de hotellerie? Grijp dan nu je kans en ga als zelfstandige aan de slag via MHHS! Wij bieden jou de perfecte mogelijkheid om je ondernemersdromen waar te maken.


Dankzij ons netwerk van hotels, kun jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Geef simpelweg je beschikbaarheid door en wij regelen de rest.

Zo kun jij je volledig focussen op waar je het beste in bent: gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen en zorgen voor hun veiligheid.

 

Maar dat is nog niet alles. Elke 4 weken ontvang je stipt je vergoeding. Geen gedoe, geen stress. Via een UURONLINE systeem vul jij wekelijks je gewerkte uren in, laat ze accorderen door de opdrachtgever, en wij regelen de uitbetalingen.


En waarom zou je voor het zzp-schap kiezen? De voordelen liegen er niet om:
- Jij bepaalt je eigen tarief. Jouw vaardigheden, jouw prijs.
- Volledige controle over je agenda. Geef vooraf aan wanneer werken jou uitkomt.
- Een vast aanspreekpunt dat altijd voor je klaarstaat.


Kortom, als zelfstandige via MHHS geniet je van de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, terwijl wij jou ondersteunen waar nodig.


Het is dé formule voor succes in de hotellerie. Wacht dus niet langer en grijp deze unieke kans met beide handen aan.

ZZP / freelancer: Start Niet Zonder De Juiste Papieren: De Risico's uitgelegd:

Start Niet Zonder De Juiste Papieren: De Risico's Voor ZZP'ers en Freelancers:

 

Beste ZZP'er, wist je dat het cruciaal is om alle wettelijk verplichte documenten op orde te hebben voordat je start bij een opdrachtgever? Veel ZZP'ers onderschatten het belang hiervan, maar het kan grote gevolgen hebben als je dit niet doet.

 

Door documenten zoals een recente KvK-inschrijving, een kopie van je arbeidsongeschiktheidsverzekering met recent betaalbewijs, een WKA-verklaring en eventueel een VOG of VCA in te leveren, bewijs je dat je een legitieme ZZP'er bent. Zonder deze papieren loop je het risico op ernstige problemen.

 

Stel je voor dat je toch start zonder alles op orde te hebben en er gebeurt iets onverwachts. Je kunt dan niet declareren voor je gewerkte uren of erger nog, niet verzekerd zijn bij een ongeval. Is dat het risico waard?

 

Voorkom deze stressvolle situaties en zorg dat je altijd startsklaar bent met de juiste documenten. Bescherm jezelf, je bedrijf en je opdrachtgever door deze simpele stap niet over te slaan. Start goed voorbereid en met een gerust hart!

Zzp'ers / freelancers opgelet: Zo kom je aan de juiste documenten:

WKA VERKLARING.

Verklaring betalingsgedrag ketenaansprakelijkheid niet nodig!

Bent u een hardwerkende zzp'er zonder personeel? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U hoeft namelijk geen loonheffingen af te dragen omdat u simpelweg geen werknemers in dienst heeft. Dit scheelt u een hoop administratieve rompslomp en kosten.

Maar wat nu als uw opdrachtgever toch om een verklaring betalingsgedrag vraagt vanwege de ketenaansprakelijkheid?

Geen zorgen! Wij hebben de oplossing voor u.

U kunt eenvoudig een 'verklaring betalingsgedrag ketenaansprakelijkheid' bij de Belastingdienst aanvragen. Zij sturen u dan een officiële schriftelijke verklaring waarin staat dat u vrijgesteld bent van het afleggen van zo'n verklaring omdat u geen loonheffingen hoeft te betalen.

Deze verklaring is het ultieme bewijs voor uw opdrachtgever dat u aan alle verplichtingen voldoet.

 

BHV certificaat & VOG verklaring.

Als professional verwachten wij en ook onze opdrachtgevers, van al onze medewerkers, zowel ZZP'ers als loondienst medewerkers, dat ze in het bezit zijn van een BHV certificaat en een VOG verklaring.

 

Deze documenten tonen aan dat je gekwalificeerd en betrouwbaar bent, wat essentieel is voor succes in je carrière.

 

Heb je deze certificaten nog niet? Geen zorgen! Wij bieden handige links waar je je eenvoudig kunt aanmelden.

Ons team staat klaar om je hierbij te ondersteunen en adviseren, zodat je snel en probleemloos aan de slag kunt.

 

BHV CURSUS ONLINE + 1 PRAKTIJKDAG via KOMPAS VEILIGHEIDSGROEP

 

VOG Verklaring omtrent Gedrag via JUSTIS

 

Verklaring betalingsgedrag ketenaansprakelijkheid

ZZP MUST HAVE: Bedrijfs Aansprakelijkheids Verzekering!

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers onmisbaar is

 

Als zzp'er werk je hard om je bedrijf succesvol te maken. Maar wat als er onverwachts iets misgaat tijdens je werkzaamheden? Een ongelukje zit in een klein hoekje en de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Gelukkig kun je jezelf hiertegen beschermen met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Hierom is zo'n verzekering voor jou als zzp'er een verstandige keuze:

 

Verzekerd tijdens je werk

 

Met een AVB verzeker je je bedrijf tegen schade die ontstaat tijdens het uitvoeren van je werk. Denk aan situaties waarbij je per ongeluk iemands apparatuur beschadigt of, in het ergste geval, letselschade veroorzaakt. Je bent dan gedekt tegen de financiële gevolgen.

 

Je privéverzekering is niet genoeg

 

Veel zzp'ers denken onterecht dat hun privé-aansprakelijkheidsverzekering voldoende is. Maar wist je dat zo'n verzekering geen dekking biedt voor schade die ontstaat tijdens je werk? Juist daarom is een aparte AVB voor zzp'ers zo belangrijk.

 

Voorkom onverwachte kosten

 

Schadeclaims kunnen flink in de papieren lopen. Soms zijn de bedragen zo hoog, dat je ze onmogelijk zelf kunt betalen. Door een AVB af te sluiten voorkom je dat je met zulke onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Je verzekering dekt deze voor je.

 

Ook bij onterechte claims ben je gedekt

 

Zelfs als je onterecht aansprakelijk wordt gesteld, kun je op je AVB rekenen. De juridische kosten om jezelf te verweren tegen een onterechte schadeclaim vallen namelijk ook onder de dekking. Zo sta je er nooit alleen voor.

 

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geeft jou als zzp'er dus de gemoedsrust die je nodig hebt om je werk zorgeloos uit te voeren. Zorg dat je goed verzekerd bent en voorkom financiële tegenvallers. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent: ondernemen!

Dit is de ultieme voorwaarde, om met ons te kunnen werken. Zorg dat je verzekerd bent via een Zakelijke BAV.

 

Je kunt je informeren bij o.a. KNAB bank of Nationale Nederlanden.

 

Knab Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering      € 9,08 p.m.

 

Nationale Nederlanden Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering € 14,40 p.m.

(prijs is persoons gebonden, dus afhankelijk van jou situatie)